icoon van app installeren

    U bevindt zich hier: Home > icoon maken

Icoon van ‘PCS Ziekten en Plagen’ app installeren

Je kan deze app steeds gemakkelijk openen op je smartphone, tablet of computer na installatie van het icoon op het startscherm. Let erop dat je dit doet op het beginscherm van de app en niet op deze pagina. Het icoon installeren doe je als volgt:

1. Op je Android smartphone of tablet
Surf in je Google Chrome browser naar www.ziektenenplagen.be. Klik naast de adresbalk op de knop met de 3 puntjes en kies ‘Toevoegen aan startscherm’. Bevestig je keuze in het volgende scherm en het icoon van de app verschijnt op je startscherm.

2. Op je iPhone of iPad
Surf in je Safari browser naar www.ziektenenplagen.be. Klik naast de adresbalk op het icoontje om te delen en kies ‘Zet in beginscherm’. Bevestig je keuze in het volgende scherm en het icoon van de app verschijnt op je startscherm.


3. Op je Windows 8-10 phone of tablet
Surf in je Microsoft Edge browser naar www.ziektenenplagen.be. Klik naast de adresbalk op de knop met de 3 puntjes en kies ‘Deze pagina aan Start vastmaken’. De tegel wordt meteen onderaan je startscherm toegevoegd.4. Op je Windows computer
Surf in Google Chrome naar www.ziektenenplagen.be. Klik naast de adresbalk op de drie streepjes en kies ‘meer hulpprogramma’s’ en ‘Toevoegen aan taakbalk…’. Het icoon van de app vind je nu terug in je taakbalk.

De installatie is toestel- en browserafhankelijk. Indien je op basis van het bovenstaande het icoon niet kan installeren, raadpleeg dan je handleiding.


Over het Waarnemings- & Waarschuwingssysteem (PCS) | Over deze app en gebruiksvoorwaarden
© Proefcentrum voor Sierteelt (PCS) - Alle rechten voorbehouden